Despre Etnic

Etnic-flat -mic 1310 x1360 pxEtnic a fost de la bun inceput un proiect al RBA, condusa de Radu Baron.

Proiectul Etnic a fost conceput in asa fel incat sa parcurga trei etape de promovare: prima a insemnat promovarea solistei si s-a incheiat in 2004. Cea de-a doua etapa a insemnat dezvoltarea trupei cu inca doua cantarete, care sa completeze formula oferind o armonizare perfecta.

Ferventa sustinatoare a campaniei anti-playback, Etnic s-a remarcat prin seriozitatea si respectul aratat fanilor, cantand doar live, astfel ca cea de-a treia etapa spre care se indreapta in acest moment trupa Etnic, va perfectiona calitatea show-urilor, concretizandu-se printr-un band de instrumentisti care va insoti trupa in concerte si emisiuni tv.

Trupa Etnic este in acest moment cea mai longeviva trupa etno de fete, cu o activitate artistica demna de invidiat: 5 albume lansate incepand cu 2002, 9 videoclipuri dintre care 4 featuring-uri, precum si numeroase premii. Unul dintre acestea este “Best etno” in cadrul MTV Music Awards, acordat pentru featuring-ul cu cei 3 baieti din trupa Haiducii, la piesa “Zorilor”, premiu ce vine ca o recunoastere a valorii celor doua trupe.